BAKGRUND

För många år sedan, 1993, gjorde jag ett konstverk som heter ”Livet”. Det består av tre dockor i ett skåp, en docka i foster-ställning, en docka sittandes på en stor nyckel och en docka som klättrar på ett rep. Dockorna är jag.

Då var verket en symbol för min upplevelse av att vara utslängd i livet utan ledtrådar. Samtidigt som det uttryckte en strävan mot förändring. Omedvetet skapade jag ett verk som kom att få stor betydelse på min väg mot ökad medvetenhet.

Ledtrådar har kommit till mig. Jag har upptäckt att nyckeln till hitta lösningar finns inom mig. Numera har dockan nyckeln i knäet.


Jag vet också att jag alltid kan fortsätta klättra. Utveckling kommer att finnas med mig under hela min livstid.

Tankar om Tankar, både bok och kort, är verktyg jag önskat att jag hade haft med mig i livet. De handlar om livsfrågor. Stora frågor alla behöver ställa för att kunna förstå främst sig själv och därigenom även andra!

Tanken är att skapa ökad medvetenhet genom AHA-upplevelser, eftertankar och insikter. När vi tillåter oss att reflektera hittas förståelse som leder till förändring och utveckling.

Jag önskar hela mänskligheten ett högre medvetande så att handlingar stämmer överens med viljor. Det är lätt att rusa på aningslöst och agera utan eftertanke, vilket inte brukar bli bra.
STARTSIDA
BESKRIVNING
LEK MED KORTEN
RÖDA KORT
BLÅ KORT
LILA KORT
ORD OM KORTEN
BESTÄLLNING
BAKGRUND
OM GUNILLA
KONTAKT
logotyp för GPdesign © Gunilla Petersén  |  gunilla@gpdesign.se  |  070-308 30 90